Ontwerp eigen fietskleding

Baan wielrenner

Wielrennen

Wist je dat wij door onze vele jaren ervaring en continue innovatie’s altijd opzoek zijn naar de juiste comfort, pasvorm en kwaliteit van wielerkleding.
Dus ben je opzoek naar custom wielerkleding voor je vereniging, bedrijf of team dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lever je hiervoor zelf een ontwerp aan of heb je liever dat één van onze designers een ontwerp in je huisstijl, of voor je team maakt. De mogelijkheden zijn oneindig bij ons.

De wielerkleding voor teams die we produceren is geschikt voor recreative wielrenners tot aan professionele rijders op World Tour-niveau. Maar ook als je opzoek bent voor een evenement fietsshirt kan je bij ons terecht.
We leveren een totaal pakket zoals Been, arm warmers, bodywarmer, jasje, overbroek, wielerbroek, wielershirtje, handschoenen. Ook hierin zijn de mogelijkheden weer oneindig.

De Rijke logo
otztaler logo
Kremer logo
Busch-Jaeger logo
Homeride logo
ABB logo

Mocht u niet weten welke teamkleding bij u past, raadpleeg dan een van onze kleding experts. Ook kunt u bij van onze designers terecht voor een ontwerp naar wens.

Werkwijze

Vrijblijvende offerte

Wij stellen een passende offerte op voor de bedrijfs- of teamkleding naar uw keuze. Teamkleding is al mogelijk vanaf kleine oplages!

Ontwerp maken

Naar jouw wensen maken we een passende offerte voor de gewenste bedrijfs- of teamkleding. Custom kleding is al mogelijk vanaf kleine oplages.

Kleding maten

Om zeker te weten dat u de juiste maten bestelt kunt u bij ons een passet aanvragen. Mocht u een pasdag of avond willen organiseren met één van onze kleding experts is dit uiteraard ook mogelijk.

Order bevestigen

We zullen na aanvraag altijd een orderbevestiging sturen met de ordergegevens, welke u kunt accepteren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Productie

De productie voeren wij binnenshuis uit. Zodra wij de orderbevestiging retour hebben ontvangen, zal de productie in gang worden gezet.

Levering

Wij communiceren de productietijd zo helder mogelijk.

Menu
Translate