ONTWERP JE EIGEN TEAM KLEDING

 

Een gepersonaliseerde outfit, opvallende teamkleding met een uniek design. Of je nu bij een vereniging zit of in het weekend met je vrienden op pad gaat.
Samen maken wij een uniek ontwerp. En niet alleen voor teams en sportverenigingen, ook voor bedrijven en evenementen maken we gepersonaliseerde kleding.

 

Team van Nicesports aan ontwerptafel

 

Werkwijze

 

Vrijblijvende offerte

Wij stellen een passende offerte op voor de bedrijfs- of teamkleding naar uw keuze. Teamkleding is al mogelijk vanaf kleine oplages!

Ontwerp maken

Naar jouw wensen maken we een passende offerte voor de gewenste bedrijfs- of teamkleding. Custom kleding is al mogelijk vanaf kleine oplages.

Kleding maten

Om zeker te weten dat u de juiste maten bestelt kunt u bij ons een passet aanvragen. Mocht u een pasdag of avond willen organiseren met één van onze kleding experts is dit uiteraard ook mogelijk.

Order bevestigen

We zullen na aanvraag altijd een orderbevestiging sturen met de ordergegevens, welke u kunt accepteren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Productie

De productie voeren wij binnenshuis uit. Zodra wij de orderbevestiging retour hebben ontvangen, zal de productie in gang worden gezet.

Levering

Wij communiceren de productietijd zo helder mogelijk.

Menu
Translate