Home / Ontwerp eigen teamkleding

Ontwerp eigen teamkleding

Ontwerp je eigen schaats, shorttrack of wielrenkleding

Wij produceren al vele jaren gepersonaliseerde teamkleding voor zowel recreanten als de (wereld)top. Tijdens het ontwerp werken we nauw samen met sporters waarbij we altijd op zoek zijn naar de juiste pasvorm, comfort en kwaliteit. Daarnaast zijn we voor de wedstrijdrijders altijd op zoek naar het snelste pak, omdat het ook bij schaatsen aankomt op de details! Ontwerpen worden direct in de kleding gesublimeerd voor ultiem draagcomfort en wasbaarheid.

Ben je naar gepersonaliseerde teamkleding op zoek voor je bedrijf, vereniging of een kleine oplage dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bedienen alle disciplines, denk hierbij aan: langebaan, marathon, massastart of shorttrack.

Ook bieden wij ook snijvaste schaatskleding en schaatshelmen aan die voldoen aan de eisen van de KNSB en de ISU. Mocht u niet weten welke teamkleding bij u past, raadpleeg dan een van onze kleding experts. Ook kunt u bij van onze designers terecht voor een ontwerp.

Onze werkwijze

1. Vrijblijvende offerte

Wij stellen een passende offerte op voor de bedrijfs- of teamkleding naar uw keuze. Teamkleding is al mogelijk vanaf kleine oplages!

2. Ontwerp maken

Naar jouw wensen maken we een passende offerte voor de gewenste bedrijfs- of teamkleding. Custom kleding is al mogelijk vanaf kleine oplages.

3. Kleding maten

Om zeker te weten dat u de juiste maten bestelt kunt u bij ons een passet aanvragen. Mocht u een pasdag of avond willen organiseren met één van onze kleding experts is dit uiteraard ook mogelijk.

4. Order bevestigen

We zullen na aanvraag altijd een orderbevestiging sturen met de ordergegevens, welke u kunt accepteren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

5. Productie

De productie voeren wij binnenshuis uit. Zodra wij de orderbevestiging retour hebben ontvangen, zal de productie in gang worden gezet.

6. Levering

Wij communiceren de productietijd zo helder mogelijk en houden u goed op de hoogte van de status.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om je te laten informeren over de mogelijkheden.

Verzenden
Geverifieerd door MonsterInsights