Home / Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Na vele jaren op top niveau geschaatst te hebben met oa. de olympisch kampioen van 2018, Kjeld Nuis, en diverse andere top schaatsers moest de oprichter van Nicesports, helaas afhaken op het hoogste niveau. Wegens een blessure heeft hij zich op andere doelen moeten richten. Na een paar jaar een uitstapje te hebben gemaakt naar de ijshockey is hij toch weer gaan langebaanschaatsen. Doordat hij altijd op het hoogste niveau geschaatst had en gewend was om kledingpakketen te krijgen, schrok hij van de prijzen toen hij zijn eigen kleding moest kopen. Zo is het idee geboren om Nicesports op te richten.

 

 

Het eerste jaar heeft voornamelijk bestaan uit het ontwikkelen van een rubberpak van goede kwaliteit met daarnaast een aantrekkelijke prijs. Wij zijn begonnen met ontwikkelen van het 007 rubberpak. Inmiddels zitten we op de elfde editie en worden er jaarlijks nog kleine aanpassingen gedaan, omdat we willen blijven innoveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwste stoffen en nog betere pasvormen. Door het succes van het 007 pak zijn wij hiernaast een toplijn begonnen zodat wij aan ieders wensen kunnen voldoen. Wij kunnen custom schaatskleding leveren voor zowel de topsporter als de recreant. Wij zorgen voor een proffesionele uitstraling van uw club of bedrijf.

Vanaf 2013 zijn we ons ook gaan richten op andere sporten. In het begin bestonden deze sporten voornamelijk uit fietsen en skeeleren, maar inmiddels kunt u ook bij ons terecht voor custom kleding in sporten zoals roeien. Triathlon. Motorcross en ga zo maar door.

In 2018 hebben we een volgende grote stap gezet. Wij hebben het sportmerk Sprinter overgenomen welke is opgericht in de jaren 90. Hierdoor hebben we nog meer kennis in custom teamkleding in huis gehaald en onze marktpositie versterkt.

Doordat wij produceren vanuit de sport weten wij precies waar de behoeftes voor sporters liggen als het gaat om goede kleding. De kwaliteit van onze kleding wordt elke dag getest door zowel topsprters als in de breedtesport waardoor wij kunnen blijven innoveren. Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteit stoffen en hebben een nauwe samenwerking met de stoffenleveranciers waardoor wij altijd op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends op de markt.

Wij onderscheiden ons door een uitstekende service. Wij weten waar we over praten. Verder kunnen wij u een levertijd van 3 tot 4 weken bieden na goedkeuring van het ontwerp. Ook kunt u bij ons kiezen voor groen door te kiezen voor gerecyclede stoffen.

 

Heeft u een vraag of wilt u iets aan ons laten weten, neem dan contact met op ons.

 

Meer info? Neem contact op

Verzenden
Chat openen
Hallo,
Kunnen we je helpen?
Geverifieerd door MonsterInsights