1. Vrijblijvende offerte

Naar jouw wensen maken we een passende offerte voor de gewenste bedrijfs- of teamkleding. Custom kleding is al mogelijk vanaf kleine oplages.

2. Ontwerp maken

Je kunt zelf een ontwerp aanleveren maar je kunt natuurlijk ook een ontwerp laten maken door één van onze designers voor je custom teamkleding of bedrijfskleding.

3. Kledingmaten

Om de juiste maten te bestellen kunt u bij ons een passet aanvragen, mocht je een pasdag of avond willen organiseren met één van onze kleding experts erbij is dit uiteraard ook mogelijk.

4. Order bevestigen

We zullen altijd een orderbevestiging sturen met hierin nogmaals de gewenste artikelen een maten benoemd met de geldende prijzen. Dit zodat u niet voor verwachtingen komt te staan.

5. Productie

We hebben de productie in eigen hand. Zodra wij de orderbevesting retour hebben ontvangen, zal de productie in gang gezet worden

6. Levering

Wij streven ernaar zo helder mogelijk de productie tijd te communiceren wij hanteren hier ongeveer 4 weken voor.

Extra service met een glimlach.

Team kleding webshop

Mocht je het een rompslomp vinden om de kleding administratie te doen. Dan hebben wij de beste oplossing wij kunnen ervoor zorgen dat al de medewerkers of leden via een login op onze site kleding kunnen bestellen. En dan op de afgesproken bestelmomenten de kleding bestellen, en evt individueel uitleveren of gezamenlijk.

Voorraad beheer

Indien gewenst kunnen wij het voorraadbeheer van je bedrijf, vereniging of team in beheer nemen. De grootte van de voorraad en de manier van voorraadbeheer gaat altijd in overleg. Door deze extra optie proberen we werk uit handen te nemen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden vraag dan snel een offerte aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden vraag dan snel een offerte aan.

Menu
Translate