Home / Werkwijze

Werkwijze

\Werkwijze

Met onze vele jaren ervaring en continue innovatie bieden wij u altijd de beste comfort, pasvorm en kwaliteit van teamkleding. Bent u op zoek naar gepersonaliseerde sport kleding voor uw vereniging, bedrijf of team, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lever zelf een ontwerp aan of maak samen met onze designers een ontwerp op maat.

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Wij stellen een passende offerte op voor de bedrijfs- of teamkleding naar uw keuze. Teamkleding is al mogelijk vanaf kleine oplages!

 

Stap 2

Ontwerp maken

Naar jouw wensen maken we een passende offerte voor de gewenste bedrijfs- of teamkleding. Custom kleding is al mogelijk vanaf kleine oplages.

 

Stap 3

Kleding maten

Om zeker te weten dat u de juiste maten bestelt kunt u bij ons een passet aanvragen. Mocht u een pasdag of avond willen organiseren met één van onze kleding experts is dit uiteraard ook mogelijk.

Stap 4

Order bevestigen

We zullen na aanvraag altijd een orderbevestiging sturen met de ordergegevens, welke u kunt accepteren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Stap 5

Productie

De productie voeren wij binnenshuis uit. Zodra wij de orderbevestiging retour hebben ontvangen, zal de productie in gang worden gezet.

Stap 6

Levering

Wij communiceren de productietijd zo helder mogelijk, en hanteren hier ongeveer 4 weken voor.

Extra service met een glimlach.

 

Team kleding webshop

Mocht je het een rompslomp vinden om de kleding administratie te doen. Dan hebben wij de beste oplossing wij kunnen ervoor zorgen dat al de medewerkers of leden via een login op onze site kleding kunnen bestellen. En dan op de afgesproken bestelmomenten de kleding bestellen, en evt individueel uitleveren of gezamenlijk.

Voorraad beheer

Indien gewenst kunnen wij het voorraadbeheer van je bedrijf, vereniging of team in beheer nemen. De grootte van de voorraad en de manier van voorraadbeheer gaat altijd in overleg. Door deze extra optie proberen we werk uit handen te nemen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden vraag dan snel een offerte aan.

 

Verzenden
Chat openen
Hallo,
Kunnen we je helpen?
Geverifieerd door MonsterInsights