ONTWERP JE EIGEN SKEELERPAK

Skater

Skeeleren

Wij produceren al vele jaren gepersonaliseerde skeelerpakken voor recreanten tot de (wereld)top. Wij werken nauw samen met sporters waarbij we op zoek zijn naar de juiste pasvorm, comfort en kwaliteit. Voor de wedstrijdrijder optimaliseren we de pakken voortdurend om het pak zo aerodynamisch mogelijk te maken, omdat het ook bij skeeleren aankomt op de details!

Bent u op zoek voor uw bedrijf, vereniging of individueel naar een gepersonaliseerd skeelerpak dan bent u bij ons aan het juiste adres. We maken uiteraard niet alleen de pakken, maar ook een warm-up broek en jack met een ontwerp naar wens.

Groep skaters
Skater

Werkwijze

Vrijblijvende offerte

Wij stellen een passende offerte op voor de bedrijfs- of teamkleding naar uw keuze. Teamkleding is al mogelijk vanaf kleine oplages!

Ontwerp maken

Naar jouw wensen maken we een passende offerte voor de gewenste bedrijfs- of teamkleding. Custom kleding is al mogelijk vanaf kleine oplages.

Kleding maten

Om zeker te weten dat u de juiste maten bestelt kunt u bij ons een passet aanvragen. Mocht u een pasdag of avond willen organiseren met één van onze kleding experts is dit uiteraard ook mogelijk.

Order bevestigen

We zullen na aanvraag altijd een orderbevestiging sturen met de ordergegevens, welke u kunt accepteren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Productie

De productie voeren wij binnenshuis uit. Zodra wij de orderbevestiging retour hebben ontvangen, zal de productie in gang worden gezet.

Levering

Wij communiceren de productietijd zo helder mogelijk.

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Neem dan contact met ons op!

Menu
Translate