Home / Gerecyclede Teamkleding

Gerecyclede Teamkleding

Gerecylede teamkleding 

Bij Nicesports hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat kleding kwalitatief hoogstaand en comfortabel is, maar ook dat we de eerste stap zetten richting een duurzame wereld! Dit doen we door duurzaam gerecycled textiel en ecologisch verantwoorde inkt te gebruiken.

 Uiteraard is het bij ons mogelijk om gerecyclede sportkleding te laten produceren voor uw team, vereniging of bedrijf. Heeft u ideeën voor een leuk ontwerp? Neem dan contact op met onze designers en wij voeren het uit.

Alle kleding die wij leveren onder de naam Eco friendly heeft die stap al gemaakt, hiervoor worden alle grondstoffen eerlijk en duurzaam ingekocht en verwerkt. Achter de schermen wordt gewerkt om het gehele assortiment te verduurzamen. 

Dus ben je bijvoorbeeld opzoek naar fietskleding van gerecycled materiaal, kunnen we dit helemaal in gang zetten voor je. Heb je zelf oude sportkleding? Lever deze dan in bij een verzamelpunt.Voor meer info voor inleveren van oude of versleten kleding hier.

 

 

Meer info? Neem contact op

Verzenden
Chat openen
Hallo,
Kunnen we je helpen?
Geverifieerd door MonsterInsights