FAQ

Waarom zijn jullie prijzen lager dan die van andere custom sportkleding leveranciers?
Wij hebben goede afspraken gemaakt met onze leveranciers en hebben ‘ korte lijnen’. Dit houdt in dat er tussen de leverancier en ons geen tussenpersonen zitten.

Ik heb een foto van een mooi ontwerp, kunnen jullie dit maken?
Jazeker, wij hebben ervaren grafisch vormgevers in dienst die uw ontwerp kunnen maken, maar ook eventuele aanpassingen kunnen verwerken in de teamkleding.

Ik heb extra snel teamkleding nodig, is dit mogelijk?
Nicesports heeft een levertijd van 4 tot 6 weken voor custom teamkleding. Indien noodzakelijk kunnen wij daar waar mogelijk prioriteiten stellen en zo eerder leveren. Dit dient altijd in overleg te gaan. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat is jullie werkwijze?
Benieuwd naar onze werkwijze voor team-, bedrijfs- of evenementkleding met een eigen ontwerp klik dan hier.

Wat is Sublimeren?
Sublimeren van kleding houdt in dat een digitaal geprint logo, tekst of hele patronen door middel van een hittepers in de textiel wordt gedrukt. Het bijzondere hiervan is, dat polyestervezels bij een bepaalde temperatuur open gaan staan. De inkt vergast onder invloed van diezelfde temperatuur en zakt vervolgens in de openstaande polyestervezel.Bij het afkoelen sluit de vezel zich weer waardoor de inkt is opgesloten in het shirt.

De voordelen van sublimatie zijn:

  • Gesublimeerde kleding is (en blijft) kleurvast.
  • Het ontwerp is niet voelbaar en niet te verwassen, omdat het ontwerp in het oppervlak is geïntegreerd.
  • Gesublimeerde kleding is op alle temperaturen te wassen, kan in de droger en is overstrijkbaar.
  • Het draagcomfort blijft hetzelfde als voor het sublimatieproces.
  • The sky is the limit, er zijn geen beperkingen m.b.t. design en kleur van uw ontwerpen.

Hoe neem ik contact met jullie op?
Onze contactinformatie kan je vinden onder het kopje ‘Contact’ in het hoofdmenu rechtsboven iedere pagina.[

Hoe lang heb ik garantie op een artikel?
Op de gehele collectie van Nicesports geldt een garantie van 1 jaar. Met een uitzondering van Rubberpakken dit ivm de kwetsbaarheid van dit product. Mocht je onverhoopt binnen deze periode aanspraak moeten maken op de garantievoorwaarden dan kan je hierover contact met ons opnemen. Om snel te kunnen beoordelen of e.e.a. binnen de garantie valt is het aan te raden een aantal foto’s mee te sturen. Indien het garantiewerk betreft zal het product hersteld worden of worden vervangen. Zie onze Algemene Voorwaarden voor de volledige garantiebepaling. Schade als gevolg van onredelijk gebruik vallen niet onder de garantie. Wanneer je klachten hebt die buiten de garantietermijn vallen, schroom dan niet en neem contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Retour sturen van een webshop bestelling?
Geen probleem, de kosten voor een retour liggen bij de klant.
Adres:
Nicesports
tav: Retour  *Ordernummer
Citroenvlinder 25
2692GA ‘s-Gravenzande

Op welke manieren kan ik betalen?
iDeal
Dit is de beveiligde betaalsite van de Nederlandse banken. Je wordt via ons betalingsplatform Sisow omgeleid naar je eigen vertrouwde betaalomgeving waar je de betaling kunt verrichten. Na betaling keer je automatisch terug naar onze website.

Overboeking
Betaling via de beveiligde website van onze betalingsplatform mollie (https://www.mollie.com/en/) doe je door middel van een overboeking via uw eigen bank. Zodra de betaling binnen is bij Sisow kunnen wij de bestelling in orde maken. Hou er rekening mee dat de overboeking 1 tot 3 werkdagen verwerkingstijd nodig heeft.

Creditcard
Je wordt via ons betalingsplatform Mollie omgeleid naar betaalomgeving van Mollie. 

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden en Privacy Statement?
Deze kan je vinden onder het kopje ‘Contact’ in het hoofdmenu rechtsboven iedere pagina.

Geverifieerd door MonsterInsights