Eco (recycle)

Bij Nicesports Eco Friendly vinden we het belangrijk dat de sportkleding  kwalitatief hoogstaand en comfortabel is, maar ook dat we de eerste stap zetten tot save the world. Dit doen we door duurzaam gerecycled textiel te gebruiken en milieu vriendelijke inkt.

Uiteraard is het bij ons mogelijk om gerecycled wielerkleding, hardloopkleding en div andere sporten te laten produceren voor je team, vereniging of bedrijf. Of ben je opzoek naar gerecycled evenementskleding? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Lever je zelf het ontwerp aan dan is dat geen probleem. Geen ontwerp maar wel ideeën voor een leuk ontwerp, maak dan samen met één van onze designers het ontwerp.

Alle kleding die wij leveren onder de naam eco friendly heeft dat kleine stapje al gemaakt: grondstoffen worden eerlijk en duurzaam ingekocht en verwerkt. Helaas zijn nog niet alle stoffen gerecycled verkrijgbaar maar voor de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met een van onze kleding experts.

Dus ben je bijvoorbeeld opzoek naar fietskleding van gerecycled materiaal, kunnen we dit helemaal in gang zetten voor je. Heb je zelf oude sportkleding? Lever deze dan in bij een verzamelpunt.Voor meer info voor inleveren van oude of versleten kleding klik hier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Menu
Translate